mulders-gm.nl

Belgisch belastingrecht (in hoofdlijnen).

PUBLICATIE DATUM februari 2020
BESTANDSGROOTTE 8,9
ISBN 9789046610244
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jos J. Couturier
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Belgisch belastingrecht (in hoofdlijnen). in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos J. Couturier. Lezen Belgisch belastingrecht (in hoofdlijnen). online is nu zo eenvoudig!

Het Belgisch Belastingrecht in hoofdlijnen wordt met reden hét naslagwerk voor de Belgische fiscaliteit genoemd. De lezer krijgt een overzichtelijke synthese van de huidige fiscale situatie. Naast een volledig overzicht van de Belgische fiscaliteit, biedt het boek bovendien talrijke concrete voorbeelden en schema's.Achteraan in het boek is een waardevol trefwoordenregister opgenomen. De lezer krijgt een zo geactualiseerd mogelijk beeld van de krachtlijnen van het Belgisch belastingrecht. De structuur van de verschillende fiscale wetboeken wordt gevolgd, wat de praktische bruikbaarheid optimaliseert. Als praktisch referentiewerk hoort dit werk op het bureau van elke fiscalist, accountant, bedrijfsrevisor, fiscale advocaat en notaris.De materie is bijgewerkt tot het Belgisch Staatsblad van 1 januari 2019.Prof. Dr. Jos Jan Couturier was emeritus gewoon hoogleraar aan de Universiteit Antwerpen.Prof. Dr. Bruno Peeters is gewoon hoogleraar fiscaal recht aan de Faculteit Rechten van de Universiteit Antwerpen en advocaat (Balie Antwerpen) verbonden aan het kantoor Tiberghien Advocaten (Brussel-Antwerpen). Hij is de voorzitter van de Antwerp Tax Academy.Prof. dr. Elly Van de Velde is hoofddocent aan de faculteit recht van de Universiteit Antwerpen en Universiteit Hasselt.

...ische fiscaliteit genoemd. De lezer krijgt een overzichtelijke synthese van de huidige fiscale situatie ... Belgisch belastingrecht in hoofdlijnen - Stuvia ... . Naast een volledig overzicht van de Belgische fiscaliteit, biedt het boek bovendien talrijke concrete voorbeelden en schema's. Belgisch Belastingrecht in Hoofdlijnen 23ste editie Hardcover bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Het Belgisch Belastingrecht in hoofdlijnen wordt met reden hét naslagwerk voor de Belgische fiscaliteit genoemd. De lezer krijgt een overzichtelijke synthese van de huidige fiscale situatie. Naast een volledig over ... Boek: Belgisch Belastingrecht in Hoofdlijnen - Geschreven ... ... . De lezer krijgt een overzichtelijke synthese van de huidige fiscale situatie. Naast een volledig overzicht van de Belgische fiscaliteit, biedt het boek bovendien talrijke concrete voorbeelden en schema's. Bestel Belgisch belastingrecht in hoofdlijnen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het Belgisch Belastingrecht in hoofdlijnen wordt met reden hét naslagwerk voor de Belgische fiscaliteit genoemd. De lezer krijgt een overzichtelijke synthese van de huidige fiscale situatie. Naast een volledig overzicht van de Belgische fiscaliteit, biedt het boek bovendien talrijke concrete voorbeelden en schema's. Belgisch belastingrecht (in hoofdlijnen) In Hoofdlijnen Jos Couturier, Bruno Peeters, Nicole Plets Maklu Uitgevers Management, business en recht. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Auteur. Jos Couturier. Bruno Peeters. Nicole Plets. reacties ... Auteur: Elly Van de Velde; Bruno Peeters; Jos J. Couturier, Prijs: € 200,50, ISBN/ISBN13: 9789046608418, Categorie: Boek, Het Belgisch Belastingrecht in hoofdlijnen ... BELGISCH BELASTINGRECHT in hoofdlijnen / Deel II door Jos J. Couturier; Bruno Peeters; Elly van de Velde, EAN 9789046610176. Belgisch belastingrecht in hoofdlijnen . Samenvattingen van het studieboek Belgisch belastingrecht in hoofdlijnen (isbn: 9789046607534) - Jos J Couturier, Bruno Peeters koop je op Knoowy om betere cijfers te halen voor uw examens. Cursus Belgisch belastingrecht. De hoofdlijnen van het Belgische belastingrecht. Als u te maken hebt met Belgische belastingaangiftes, loonstroken of jaaropgaves. Biedt inzicht in grensoverschrijdende fiscale problematiek en mogelijkheden. We behandelen ook fiscaal relevante aspecten van het Belgische sociale zekerheidsstelsel en diverse actualiteiten. Het Belgisch Belastingrecht in hoofdlijnen wordt met reden hét naslagwerk voor de Belgische fiscaliteit genoemd. De lezer krijgt een overzichtelijke synthese van de huidige fiscale situatie. Naast een volledig overzicht van de Belgische fiscaliteit, biedt het boek bovendien talrijke concrete voorbeelden en schema's....