if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Nieuwe Opel KARL ROCKS }

Ontdek de stoere Opel KARL ROCKS.Veelzijdige stadsauto met SUV-achtige kenmerken.

KARL-Rocks

Het uiterlijk van de nieuwe KARL ROCKS valt op door SUV-achtige kenmerken. Ook biedt deze compacte 5-deurs een hogere zitpositie en de connectiviteit is van hoog niveau, aangezien hij leverbaar is met Opel OnStar en een R 4.0 IntelliLink infotainmentsysteem. 

Sportieve uitstraling
Met slimme aanpassingen aan het design valt de KARL ROCKS direct op. De zilverkleurige dakrails, stoere bumpers, wielkastverbreders en unieke tweekleurige lichtmetalen 15-inch wielen passen perfect bij de designdetails van Opel. In combinatie met de aflopende daklijn geeft die de KARL ROCKS een dynamische, sportieve uitstraling, terwijl hij er tegelijk lekker stoer uitziet.

Topper in connectiviteit
De stoelen zijn bekleed met de unieke ‘Favo’-stof, waarvan het dessin een honingraatmotief heeft. Voor extra allure zorgen de dorpelbeschermers van de voorportieren en de hoogglanzende rand rond de audio-unit. Met radio R 4.0 IntelliLink, is navigatie via Apple CarPlay mogelijk met Apple Maps. Verder is de KARL ROCKS leverbaar met Opels persoonlijke connectiviteits- en service-assistent Opel OnStar.

Praktisch, veilig en comfortabel
De Opel KARL ROCKS biedt een hogere zitpositie door de 18 millimeter grotere bodemvrijheid. In- en uitstappen gaat daardoor ook gemakkelijk en de bestuurder heeft goed zich op de weg. Verder biedt de nieuwkomer het praktische gebruiksgemak van vijf deuren, vijf zitplaatsen, compacte buitenafmetingen en een riante bagageruimte. Zo nodig kan de achterbank in ongelijke delen (40:60) worden neergeklapt, zodat een bagageruimte van maximaal 1.013 liter (tot aan het dak) ontstaat.

Veiligheids- en comfortvoorzieningen
De KARL ROCKS is voorzien van alle veiligheids- en comfortvoorzieningen van de reguliere KARL. De standaard aanwezige City-modus maakt met 1 druk op de knop de besturing lichter, wat manoeuvreren in druk stadsverkeer makkelijk maakt. Ook Park Assist is leverbaar en helpt de bestuurder bij het parkeren door met een geluidssignaal te waarschuwen voor obstakels bij achteruitrijden. Ook cruise control met snelheidsbegrenzer is leverbaar.

​Klanttevredenheid

​Onze vestiging(en)

Meer info