if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Opel Insignia Sports Tourer }

De nieuwe Opel Insignia Sports Tourer.Ontdek het verleidelijk, dynamisch en elegant design.

Vol trots presenteren wij u de volledig nieuwe Insignia Sports Tourer.

Meer ruimte
De nieuwe Insignia Sports Tourer biedt aanzienlijk meer bagageruimte. Achterin is de ruimte tussen de wielkasten groter, terwijl de lengte van de laadvloer met 97 mm toenam tot 2.005 mm met volledig neergeklapte achterbak (40/20/40). Daarmee biedt hij een laadvolume van maximaal 1.640 liter, ofwel ruim 100 liter meer dan voorheen.

De Insignia Sports Tourer kan niet alleen meer bagage meenemen, ook de ruimte voor passagiers is behoorlijk toegenomen. Zo biedt hij 31 mm meer hoofdruimte en 25 mm extra ruimte op schouderhoogte. Een groot panoramadak dat doorloopt tot achter de achterpassagiers is optioneel, evenals een verwarmbare achterbank.

Beste connectiviteit
De Insignia Sports Tourer is toonaangevend op het gebied van connectiviteit. De nieuwste IntelliLink-systemen ondersteunen Apple CarPlay en staan garant voor een naadloze smartphone-integratie. Bovendien is een draadloze telefoonlader mogelijk. Ook is de persoonlijke mobiliteitsassistent Opel OnStar aanwezig en biedt behalve een krachtige wifi-verbinding ook Automatic Crash Response en Stolen Vehicle Assistance. Met één druk op de knop kunt u 24/7 een persoonlijke assistent aan de lijn krijgen.

Hightech assistentie
De nieuwe Insignia Sports Tourer wordt geleverd met de nieuwste technologie op het gebied van assistentie en veiligheid. Ook zijn er additionele rijhulpsystemen beschikbaar:

  • Head-up display: informatie over snelheid, verkeersborden, navigatie en ingestelde of begrensde snelheid wordt geprojecteerd op de voorruit direct in het zicht van de bestuurder. 
  • Adaptive Cruise Control: dit systeem meet de afstand tussen de auto en de voorligger en past automatisch de snelheid aan. Het systeem schakelt automatisch de noodremfunctie in als de afstand abrupt aanzienlijk afneemt.
  • Active Lane Assist met Lane Departure Warning: dit systeem waarschuwt en voert subtiele stuurcorrecties uit om ongelukken te voorkomen tijdens het onbedoeld verlaten van de rijstrook.
  • Rear Cross Traffic Alert: dit systeem maakt gebruik van radarsensoren in de achterbumper om objecten binnen 20 meter links en rechts naast het voertuig te detecteren. De kijkhoek bedraagt 90º. Een nuttige toepassing bij het achteruit inparkeren of wegrijden bij beperkt zicht.

Verbeterde rijeigenschappen
De stationwagenversie is tot 200 kg lichter dan zijn voorganger. Samen met het verbeterde FlexRide-onderstel resulteert dat in een dynamisch weggedrag. FlexRide past de instelling van de dempers, de besturing, de gasrespons, het ESP en de schakelmomenten (bij versie met automaat) aan op basis van de gekozen rijmodus Standard, Sport of Tour. Het adaptieve onderstel wordt aangestuurd door de nieuwe ‘Drive Mode Control’-software die continu de input van sensoren en instellingen analyseert en de rijstijl van de bestuurder herkent.

Een compleet nieuw AWD-systeem met torque vectoring zorgt voor optimale grip onder alle omstandigheden en een sportieve rijervaring in bochten. Verder kan hij worden voorzien van een nieuwe achttrapsautomaat, die gekoppeld wordt aan efficiënte benzine- en dieselmotoren met turbotechnologie.

 

​Klanttevredenheid

​Onze vestiging(en)

Meer info