if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Destination Good Life }

Destination Good Life Weekend.Win een exclusief weekend met 3 vriendinnen!

Destination Good Life

Ter introductie van de nieuwe Opel Crossland X organiseren wij een unieke winactie, waarbij jij en 3 vriendinnen kans maken op een geheel verzorgd weekend vol bijzondere bestemmingen en bizarre uitersten. Niemand is namelijk hetzelfde en vindt precies hetzelfde leuk. Ook jij en je vriendinnen zijn verschillend. Juist die 'crossover' van verschillende types en stijlen maakt jullie tot de beste vriendinnen!

Destination Good Life Weekend
Hoe ziet jouw ultieme Good Life bestemming er uit? En wat is die van jouw beste vriendinnen? Je kunt het allemaal ervaren tijdens het Destination Good Life Weekend. Van campinglife tot cityvibe. Van dancingqueen tot cowgirl. Het Destination Good Life Weekend laat het je allemaal beleven.

Winnen?
Om kans te maken op het Destination Good Life Weekend vul jij en je 3 vriendinnen allemaal een deel van de test in, die aangeeft hoe jullie ultieme Good Life eruitziet. Jij maakt het eerste deel van de test en ontvangt daarmee een code die je doorstuurt naar je drie beste vriendinnen. Met die code maken zij vervolgens ieder hun deel van de test. De uitkomst van de test bepaalt uiteindelijk jullie gezamenlijke Good Life profiel. Een onafhankelijke jury selecteert uit alle inzendingen de gelukkige winnaars.

Opel Crossland X
Trouwe metgezel voor dit bijzondere crossover-weekend is de Opel Crossland X. Een compleet nieuwe auto die perfect past binnen het crossover-principe. De Crossland X combineert een stoer design met wenselijke functionaliteit. En andersom. De auto positioneert zich op het snijvlak tussen urban en family life. Tussen hip en handig. De auto is de verbindende factor die verschillende stijlen en mogelijkheden met elkaar verbindt. Zowel in het dagelijks leven als tijdens het 'Destination Good Life Weekend'.

Dus wacht niet langer en maak ook kans op het Destination Good Life Weekend!

​Klanttevredenheid

​Onze vestiging(en)

Meer info